Нова механизација за ЈКП „Топлана“ Бор

Град Бор је ове године издвојио више од 300 милиона динара за набавку нове механизације за комунална предузећа. За Јавно комунално предузеће Топлана предвиђене су три машине које ће по потреби бити искоришћене за санацију пробоја на топловодној мрежи у току грејне сезоне.

РТВ БОР – Дејан Ђорђевић Захваљујући издвајању средстава из градског буџета, намењеног набавци нове механизације за борска јавна предузећа, у Јавно комунално предузеће Топлана стигла су три нова возила, комбинована машина, утоваривач и камион кипер.

Према речима в.д. директора ЈКП Топлана Бор Игора Јанковића, ове три машине омогућиће знатно брже отклањање кварова на вреловодној и топловодној мрежи и додаје да уколико буде било потребе, онда када се не буду употребљавале у Топлани, моћи ће да их користе у друга комунална предузећа.

Вредност ове три машине је приближно 70 милиона динара, а град Бор је ове године за комунална предузећа купио укупно 16 нових возила, а за ову намену предвиђено је укупно више од 300 милиона динара.    (Преузето: https://rtvbor.rs/nova-mehanizacija-za-jkp-toplana-bor/)