Обављене топле пробе, отклањaју се мањи проблеми

ЈКП “Топлана“ Бор обавештава кориснике да су током викенда обављене планиране, функционалне /топле пробе система даљинског грејања и да је комплетан систем стављен у оперативно стање.

 

У току успостављања потпуне функционалности комлетног система даљинског грејања у граду појавили су се одређени спорадични проблеми на адресама:  Б. Нушића 12 као и зграда Дуплекса, Подстаница Тп1 у Слатинском насељу и подстаница ТП4 у насељу ГХИ.

 

На овим адресама нормализација у систему даљинског грејања очекује се у већ у току преподнева.

 

До прекида у испоруци топлотне енергије дошло је и због замене измењивача у подстаницама : А. Споменице 4,  П. Радовановића 14, као и Брковић Црни 17.

 

Нормализација на овим адресама се очекује у уторак 16.октобра у преподневним сатима осим за подстаницу у ул.Б. Црни бр 17 у којој се завршетак радова очекује у среду, 17 октобра у вечерњим сатима.

 

ЈКП “Топлана“ Бор се захваљујемо потрошачима са поменутих адреса на стрпљењу и разумевању, и притом подсећа кориснике да обрате пажњу на исправност својих унутрашњих инсталација и да се, уколико примете цурење воде из инсталација, обрате Диспечерском центру Топлификације позивом на број телефона 426-398 .

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *