ЈКП ТОПЛАНА Бор: Топле пробе почињу овог викенда

JKP “Топлана“ Бор почиње са функционалним пробама система даљинског грејања. Tоком викенда 13. и 14. октобра 2012 године, ЈКП “Топлана“ Бор обавиће функционалне (“топле“) пробе система даљинског грејања.

 

Функционалне пробе подразумевају проверу рада енергетских објеката – топлана и котларница. Упоредо биће проверавана функционалност топловодне мреже и предајних станица.

 

Сврха функционалних (“топлих“) проба производних и дистрибутивних постројења је што боља припрема за предстојећу грејну сезону.

 

С обзиром да ће систем даљинског грејања према плану фунционалних /топлих проба бити у раду, може се догодити да поједина грејна тела у становима корисника буду делимично загрејана. Истичемо, пробе не подразумевају почетак грејне сезоне због чега апелујемо на кориснике да не упућују рекламације Диспечерском центру уколико им радијатори нису топли.

 

ЈКП “Топлана“ Бор апелује на кориснике да да обрате пажњу на исправност својих унутрашњих инсталација у том периоду и да се, уколико примете цурење воде из инсталација, обрате Диспечерском центру позивом на број телефона 426-398 .

 

С поштовањем,

 

ЈКП “Топлана“ Бор

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *