ЈКП Топлана Бор – планирани радови

Од почетка јула месеца радници топлане своје активности усмерили су на реализацији планираних ремонтних радова у производном делу топлане, котларници Бањско поље као и топлификацији.

 

У сектору дистрибуције топлотне енергије – РЈ Топлификација, осим радова на санацији топлификационе мреже и прикључних шахти, ради се и на провери вреловодних вентила у шахтама; планираним реконструкцијама топлотних подстаница; демонтажи – испирању и монтажи измењивача; преглед и поправка циркулационих пумпи као и остале опреме.

 

Након санације прикључне шахте и дела топлификационе мреже на адресама Моше пијаде бр.40 и 49, и завршене реконструкције прикључне шахте код Дома здравља, настављени су радови на реконструкцији прикључне шахте на “’Б“ магистралном вреловоду која се налази преко пута Дома здравља.

 

Данас су радници топлане приступили планираним радовима на адресама:

–          Његошева 5А – интервенција на замени измењивача топлоте

–          Д.Туцовића бр.10 – интервенција на замени измењивача топлоте

–          3. Октобар бб ТП7 – интервенција на демонтажи измењивача топлоте

–          Т. Дивизије бр.20  – интервенција на монтажи измењивача топлоте

–          Ц.Лазара бр. 12 – интервенција на замени измењивача топлоте

–          О.Ш. “Вук Карађић“ – – интервенција на монтажи измењивача топлоте

–          Котларнива Бањско поље: ремонт арматуре

 

Топла потрошна водa у насељу Нови градски центар испоручује се уредно и без рекламација од стране корисника.

 

Део активности обухвата и решавање захтева корисника који се састоје од прикључења или искључења са система даљинског грејања, послова на замени вентила, озрачних славина, испирању и цурењу грејних тела (радијатора), замени вертикала, замени водомера за топлу потрошну воду, као и решавања проблема везаних за испоруку топле потрошне воде у насељу Нови градски центар.

 

Појединачне захтеве (за радовима на кућним инсталацијама, добијања енергетске сагласности, тех.пријем, прикључење/искључење са система, тех.услови за уградњу калориметара и др.) корисници могу предати на шалтеру који се налази у објекту РЈ “Топлификација“ у улици Ђорђе Андрејевића куна бр.12.

 

у циљу правовременог информисања грађана општине Бор корисницима је доступан телефон диспечерске службе 426-398.

 

Да подсетимо да сервисне информације, слике, видео записе, изјаве, актуелности о топлани и стању система даљинског грејања можете пратити и преко сајта www.toplana.rs , twitter налога  http://twitter.com/ToplanaBor  као и facebook стране   http://facebook.com/pages/ЈКП-Топлана-Бор .

 

 

ЈКП Топлана Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *