Грејна сезона у Бору почела без већих проблема

Преузето: РТВ Бор 

Борска Топлана почела је грејну сезону према плану, 15. октобра. Већина грађана је у вечерњим сатима добила грејање, а за разлику од претходних деценија, у Бору ће се први пут користити компримовани гас као основи енергент за даљинско грејање приближно 10 хиљада станова колико је прикључено на систем.

БОР – Дејан Ђорђевић – Грејна сезона у Бору почела је успешно, оцењују у борској Топлани. У погонима који су ремонтовани у претходна три месеца, нема проблема и испорука топлотне енергије иде без већих проблема. Јуче, у поподневним и вечерњим сатима је после загревања система, топлотна енергија дошла до грађана који су прикључени на даљински систем грејања, каже в.д. директора борске Топлане Игор Јанковић.

Према његовим речима у градској мрежи постоје спорадични проблеми, због којих нема грејања код појединих корисника, али су екипе Топлификације на терену у три смене и решавају проблеме када се појаве. Упућен је и апел управницима зграда, који морају да брину о топлотној инсталацији у њој и озрачивању система, како би станари добили грејање.

Уколико има кварова на располагању је телефон Топлификације 030 426-398 до 23 часа, а за ноћне интервенције у погону Топлане 066 8787530.   (преузето: https://rtvbor.rs/grejna-sezona-u-boru-pocela-bez-vecih-problema/