27.10.2014. Стање система

Инфо топлана Бор – стање система

Испорука топлотне енергије у граду, одвија се без већих проблема, пробоји на топлификационој мрежи, који се у неким деловима појављују, у фази су санације након чега се прикључују на комплетан топлификациони систем.

 

Технички подаци за 27.10.2014.:  у 10 сати при спољној температури од +3ºC, температура радног флуида у вреловоду износи 85/60 ºC.

 

Данас 27.10.2014 год., због радова на санацији цурења на вреловодној мрежи дошло је до прекида у испоруци топлотне енергије на следећим адресама:

 

–       Краља Петра I 14 за станаре Студенског дома. Радови су у току и након завршетка планиране санације успоставиће се редовна испорука.

–          3 октобар 220 – 246 у Палестинском насељу

Радови су у току и након завршетка планиране санације успоставиће се редовна испорука.

 

Осим ових санација радници топлане интервенишу и на адресама:

–          Д.Туцовића 41

–          Водовод , санација цурења на топловоду

–          Барска 12

 

Интервенције мањег обима (цурење грејних тела/радијатора, замена вентила,  цурење топлотних водомера, проблеми са испоруком топле потрошне воде, допуна мреже, обављају се уобичајно по приоритету и обично се решавају у року од 24 сата.

 

Подсећамо да појединачне рекламације корисници могу упутити на бр.тел. 426-398 (за кориснике који су без грејања као и пријава цурења воде из инсталација)

 

Приликом позива потребно је навести:

  • Име и презиме
  • Предмет рекламације
  • Улицу и број стана
  • Бр.телефона

 

 

С поштовањем,

ЈКП  Tоплана  Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *