24.10.2014. Стање система

Инфо топлана Бор – технички подаци: у 11 сати  температура флуида у вреловоду 66/54, температура ваздуха +9C . Испорука топлотне енергије у граду, одвија се без већих проблема, пробоји на топлификационој мрежи, који се у неким деловима појављују, у фази су санације након чега се прикључују на комплетан топлификациони систем.   Данас у току дана радници топлане започели су радове на адресама:

–          Љ.Нешића 28 у насељу Металург, заустављена је ТП3 подстаница због цурења (прекид у испоруци топлотне енергије за грејање имају делови улица : Коста Абрашевић, Тимочке дивизије, Беогрдска, Светозара Марковића и Љубе Нешича– радови су у току

–        топлотна подстаница  3 октобар 220 у Палестинском насељу привремено је заустављена због цурења, тако да је дошло до прекида у испоруци на адресама: 3 октобар од 206 – 288  – радови су у току

–         на адреси 3 октобар 35/13 – ради се интервенција на вертикали у згради, очекује се да ће радови бити завршени у поподневним сатима.

 

Појединачне рекламације корисници могу упутити на бр.тел. 426-398 (за кориснике који су без грејања као и пријава цурења воде из инсталација)

 

Приликом позива потребно је навести:

  • Име и презиме
  • Предмет рекламације
  • Улицу и број стана
  • Бр.телефона

 

С поштовањем,

ЈКП  Tоплана  Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *