Захвалнице и лепа реч за пензионере

Бор, С.М. – У ЈКП Топлана у Бору јуче је, на пригодној свечаности, један број најстаријих радника, због одласка у пензију, добио захвалнице и новчану надокнаду која им законски припада. Захвалнице су уручене и појединим радницима који су се истакли у претходној грејној сезони, као и пословним пријатељима и сарадницима.

-Ово је традиционални свечани скуп који се одржава сваке године након завршетка грејне сезоне. Пензионери су за верност колективу и дугогодишњи рад заслужили да им се одужимо и да их подсетимо да је Топлана и убудуће њихова друга кућа. Дошли су нам и некадашњи радници, као и сарадници из града и целе Србије. Са нама је и председник Скупштине Града Бора, као и предсдедник Општине Неготин, представници јавних предузећа, предузетници и пословни партнери.

Иако је минула сезона била тешка и са доста проблема, посебно на дотрајалој вреловодној мрежи, трудили смо се да ублажимо последице колико се год могло. Потпуно разумемо и поједина негодовања грађана, али заиста се, поготову у трећој смени, радило одговорно и ефикасно. Зато ћемо наредну сезону, убеђен сам, дочекати неупоредиво спремније и са реконструисаном Б магистралом, сигурнијим напајањем електричном енергијом, квалитетним ремонтима и иновацијама – рекао је директор Милутин Симић напомињући да је више него могуће да се за две до три године пређе на грејање гасом, које је исплативије и чистије.

https://www.solarismediabor.rs/borska-toplana-zahvalnice-i-lepa-rec-za-penzionere/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *