Топлана наставља са провером рада система даљинског грејања

Поштовани корисници,

 

ЈКП “ Топлана“ Бор и данас наставља са функционалним  пробама свих топлотних извора као и дистрибутивне мреже даљинског грејања.

 

Истичемо да функционалне пробе система даљинског грејања значе проверу рада система који се састоји од: производног дела топлане, котларнице Бањско поље, топлификационе мреже са топлотним подстаницама, а индиректно представља и проверу кућних инсталација корисника даљинског грејања.

 

У производном делу топлане сви агрегати су топлотно оптерећени, њихов рад се прати и проверава.

 

У Котларници Бањско поље, предходног дана,  потпаљени су котлови тако да су данас активности радника у Бањском пољу усмерене на провери дистрибутивног система у самом насељу. По захтеву грађана обављају се и ситне интервенције.

 

Пробоји на топлификационој мрежи, који су се овом приликом појавили, у фази су санације након чега се прикључују на систем даљинског грејања.

 

Потребно је имати у виду да је систем даљинског грејања у граду, не само мировао већ су на њему рађени и планирани ремонтни радови чија се провера обавља ових дана тако да је сврха топлих функционалних проба производних и дистрибутивних постројења што боља припрема за грејну сезону која почиње 15 октобра 2016 год.

 

ЈКП “Топлана“ Бор апелује на кориснике да обрате пажњу на исправност својих унутрашњих инсталација  и да се, уколико примете цурење воде из инсталација, обрате Диспечерском центру позивом на број телефона 426-398.

 

Корисницима даљинског грејања, топлана је омогућила и бесплатан телефонски позив на број 0800/ 30 30 31. Бесплатним позивом могу се добити информације у вези са пруженим услугама Топлане и упутити примедбе или похвале на њихов квалитет.

 

На овај начин топлана наставља рад, на сталном унапређењу односа с корисницима и стварању обостраног поверења.

 

 

С поштовањем,

ЈКП  Tоплана  Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *