JKP Топлана Бор учесник на Сајму запошљавањa за особе са инвалидитетом

 У Бору је 26.04.2013 год. у Народној библиотеци, одржан Сајам запошљавањa за особе са инвалидитетом  који је окупио десет послодаваца чија је намера да упослe близу 91-ог радника различитих профила занимања.

 

Учешћем на Сајму за запошљавање Топлана Бор се представила у оквиру пројекта Јавних радова за особе са инвалидитетом, на основу чега је потраживала 12 радникa који би радили на одређено до три месеца. Пријављенo је 20 заинтересованих за ову врсту послова од чега ће бити селектован онолики број радника колико буде било одобрено од стране националне службе за запошљавање.

 

Пријавом на конкурсу за спровођење јавног рада за особе са инвалидитетом, Топлана пружа могућност особама са инвалидитетом да се социјализују, да препознају своје могућности и дају свој допринод постављеним циљевима овог пројекта. Друштвени интерес који ће се остварити спровођењем јавног рада и значај јавног рада за локалну средину огледа се пресвега у побољшању животне и радне средине као и пружање могућности да се и тешко упошљиве категорије лица, као што су инвалиди, укључе у рад.

 

Својим наступом Топлана Бор је искористила могућност за промоцију предузећа и подржала Сајам за запошљавање особа са инвалидитетом, као један од модерних облика повезивања послодавца и кандидата за посао.

 

Прихватањем позива за учешће на Сајму запошљавања Топлана Бор  је и ове године потврдила успешну пословну сарадњу са Националном службом за запошљавање и најавила наставак међусобне сарадње.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *