Испорука топлотне енергије и у режиму непрекидног рада

ЈКП Топлана Бор – Од почетка грејне сезоне, топлана испоруку топлотне енергије за грејање усклађује са спољном температуром. “При ниским спољним температурама, као и у случајевима посебних техничких решења, у циљу техничке заштите система и обезбеђивања прописаних температура, енергетски субјект може продужити грејни дан или вршити непрекидну испоруку топлотне енергије, и да при томе рационално газдује енергијом“. (Одлука о условима и начину снабдевања топлотном енергијом, XI Снабдевање и квалитет топлотне енергије, члан 41)

 

Од почетка грејне сезоне топлана је испоруку топлотне енергије вршила, осим у периоду грејног дана, и у режиму непрекидног рада, што значи 24 сата. Број дана као и време испоруке топлотне енергије могу се видети у следећој табели.

 

ВРЕМЕ РАДА БРОЈ ДАНА

24:00

          18

20:00 –  24:00

          12
      до 20:00           80

Напомена

– Период обрађених података 6.10.2016. – 24.01.2017.

– За податак који се односи на рад до 20:00 сати, потребно је истаћи да је се у већем броју дана топлотна енергија испоручивала 16:00, 17:00 и 18:00 сати.

 

Са оваквим режимом рада, који се примењује од почетка грејне сезоне, наставиће се и у наредном периоду. На тај начин, корисницима ће бити осигурано уредно и квалитетно грејање а систем даљинског грејања биће заштићен.

 

Преко 11.000 станова који су прикључени на систем даљинског грејања, снадбевају се довољном количином топлотне енергије да би се одржале прописане температуре грејног простора и станови били топли.

 

Подсећамо да појединачне рекламације корисници могу упутити на бр.телефона 426-398 као и

0800/ 30 30 31. Приликом позива потребно је навести:

  • Име и презиме
  • Предмет рекламације
  • Улицу и број стана
  • Број телефона за контакт

 

Своје писане примедбе корисници могу предати на шалтеру који се налази у објекту РЈ Топлификације у улици Ђ.А.Куна бр.12 сваког радног дана од 7 до 15 сати.

 

ЈКП “Топлана“ Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *