Илегални прикључци ометају рад топлотне подстанице

 

24.10.2020.   И данас, као и предходних дана, радници топлане су у више наврата интервенисали у топлотној подстаници која се налази у старој школи 3. Октобар, због илегалних прикључака на електричну мрежу.

 

Проблем у потпуности није могао бити решен, јер су се илегални прикључци више пута (изнова) упорно понављали, што је довело до тога  да  подстаница остаје без напајања електричном енергијом и да самим тиме своју функционалност не остварује у довољној мери.

 

Ових дана застоје у раду, радници топлане, решавали су се у најкрачем року али је проблем илегалних прикључака остао и даље присутан. Топлана ће наставити да одржи рад топлотне подстанице, у оној мери колико је и сама у могућности али очекује  да Електродистрибуција. У чијој је надлежности оваква врста проблема примени трајно решење за насталу ситуацију.

 

Након коначног решења, које се очекује од стране Електродистрибуције, топлана ће стабилизовати рад топлотне подстанице и наставити са уобичајном динамиком испоруке топлотне енергије за грејање.

 

Захваљујемо се нашим корисницима на стрпљењу и разумевању.

 

 

С поштовањем,

ЈКП “Топлана“ Бор

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *