Активности ЈКП “Топлана“ Бор

Стање система 21.12.2015.  Систем даљинског грејања је функционалан, испорука топлотне енергије у граду одвија се без већих проблема. Топлана уредно испоручује топлотну енергију; радници топлификације су на терену, и отклањају недостатке по пријавама грађанама.

 

 

У сектору дистрибуције топлотне енергије (Топлификација) планирани су радови на следећим адресама:

–         Вука Карађића 1 : радови на санацији дела топлификационе мреже

–         7 јули 39 : радови на монтажи измењивача топлоте

–         Бобијева 66 : интервенција на топлотној пумпи у подстаници

–         Топлотна подстаница ТП3 : техничка припрема лимова измењивача

–         3 октобар 36 : техничка припрема лимова измењивача

–         Драгиша Мишовић 4 : техничка припрема лимова измењивача

–          Моше Пијаде 96, 3 октобар 56, Војске југославије 9, Н.Пашића 6, 7 јули 37, 1 мај 3 : Интервенције по пријавама корисника

–         Николе Пашића бб : интервенција на искључењу

 

 

Котларница Бањско поље је у редовном режиму рада, што значи да ради без застоја. Могуће интервенције се отклањају по пријавама.

 

 

У току јутра до 9:00 диспечерски центар је прихватио дванаест пријава. Пријаве се у већини случајева односе на мање недостатке нпр. : један радијатор не греје, или греје само до пола своје површине, замена вентила,…

 

 

Корисници даљинског грејања, појединачне рекламације могу упутити на бројеве телефона 426-398 и 426-520 (за кориснике који су без грејања или сматрају да је слаб квалитет испоручене топлотне енергије, појаву цурења на инсталацијама,..) Приликом позива потребно је да наведете:

 

 

Име и презиме,

предмет рекламације,

улицу и број стана

као и број телефона.

 

 

Писане примедбе могу се предати на шалтеру који се налази у просторијама РЈ топлификације на адреси Ђ.А.Куна бр.12 сваког дана од 7 – 15 сати.

 

 

Да подсетимо да информације о стању система даљинског грејања можете пратити и преко њеб сајта www.toplana.rs као и налога на друштвеним мрежама http://twitter.com/ToplanaBor  ,   http://facebook.com/pages/ЈКП-Топлана-Бор .

 

 

 

ЈКП Топлана Бор

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *