Активности ЈКП “Топлана“ Бор

Бор 26.11.2015. – стање система

Систем даљинског грејања је функционалан, испорука топлотне енергије у граду одвија се без већих проблема.

 

Топлана уредно испоручује топлотну енергију, радници топлификације су на терену, и отклањају недостатке по пријавама грађанама. у сектору дистрибуције топлотне енергије ради се на следећим пословима:

 

–          Н.Пашића 32, Кучајна 16, Ф.Филиповића 4 – интервенција на замени вентила на радијаторима као и замена дела вертикалне инсталације

–          М.Пијаде 29 – интервенција на санацији цурења радијатора

–          Б.Радичевић 3 – решавање проблема са грејањем

–          П.Радовановића 41 – интервенција на санирању цурења у прикључној шахти

–          Н.Димић 21 – прикључење стамбеног објекта на топлификациони систем

 

Котларница Бањско поље је у редовном режиму рада, што значи да ради без застоја. Могуће интервенције се отклањају по пријавама.

 

У току преподнева диспечерски центар је прихватио уобичајни број пријава, које се у већини случајева односе на мање недостатке нпр. : један радијатор не греје, или греје само до пола своје површине, цурење радијатора,замена вентила,…

 

Корисници даљинског грејања, појединачне рекламације могу упутити на бројеве телефона 426-398 и 426-520 приликом позива потребно је навести:

 

Име и презиме,

предмет рекламације,

улицу и број стана

као и број телефона.

 

Писане примедбе могу се предати на шалтеру који се налази у просторијама РЈ топлификације на адреси Ђ.А.Куна бр.12 сваког дана од 7 – 15 сати.

 

Да подсетимо да информације о стању система даљинског грејања можете пратити и преко њеб сајта www.toplana.rs , twitter налога  http://twitter.com/ToplanaBor  facebook стране   http://facebook.com/pages/ЈКП-Топлана-Бор као и Google+ налога.

 

С поштовањем,

ЈКП  Tоплана  Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *