Активности ЈКП “Топлана Бор

Бор 02.10.2015.   У производном делу активности радника топлане усмерене су првенствено на контроли завршених ремонтних радова и техничким пробама производне опреме.

 

У склопу завршних припрема за предстојећу грејну сезону у току су уобичајне техничке активности које за циљ имају испитивање комплетног система даљинског грејања на непропустљивост, од производног дела преко дистрибутивног система до топлотних подстаница.

 

У сектору дистрибуције топлотне енергије (РЈ Топлификација) настављају се радови на санацији примарне и секундарне мреже као и насталим цурењима у прикључним шахтама.

 

Приликом контрола топлотних подстаница отклањају се недостаци, при чему се мисли на санацију цурења измењивача и њиховој замени, испирању измењивача, санацијама цурења пумпи, замени вентила и озрачних славина, чишћења подстаница,… При крају су и радови на, изолацији одређеног броја бојлера као и цевних измењивача.

 

У току је и редовно месечно очитавање потрошње хладне воде у свим подстаницама у граду.

 

Део активности радници топлане усмерили су и на решавање проблема корисника даљинског грејања који се састоје од послова на замени вентила, озрачних славина, цурења грејних тела (радијатора), , прикључењу нових грејних површина код постојећих корисника као и искључењу корисника по основу раније поднетих захтева за искључење.

 

Топла потрошна вода  у насељу НГЦ се испоручује уредно и без већег броја рекламација од стране корисника.

 

 

 

 

С поштовањем

ЈКП Топлана Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *