Активности ЈКП “Топлана“ Бор

Радници у производном делу топлане су ових дана своје активности усмерили на завршетку ремонта решетке вреловодног котла ВК1 а при крају су и послови на замени панела вреловодног котла БК2 након чега ће се урадити монтажа чеоног озида. Уговорене количине угља пристижу по уговореној динамици.

 

Активности радника топлификације обухватили су радови на: санацијама и реконструкцијама шахти, демонтажи и монтажи измењивача, провери топлотних подстаница, пуњењу и допуни секундарне мреже, замени вентила за допуну, сервису пумпи у подстаницама као и пуњењу система и озрачивање у котларници Бањско поље.

 

Део активности обухватио је и решавање проблема корисника даљинског грејања које су се састојале од послова на уградњи и замени вентила, озрачних славина, цурења грејних тела (радијатора) у становима, замени вертикала, решавање проблема цурења водомера и испоруке топле потрошне воде у насељу Нови градско центар као и искључење корисника са система даљинског грејања.

 

Напомена: Од данас 16.09.2014 па до 1.5.2015 год. топлана престаје са пријемом захтева за искључење корисника са система даљинског грејања. Због повећаног обима посла око припреме за почетак грејне сезоне обустављени су радови по захтевима корисника за интервенцијама на кућним инсталацијама.

 

С поштовањем

ЈКП Топлана Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *