Настављају се функционалне пробе система

ЈКП „“ Топлана““ Бор и данас наставља са функционалним  пробама свих топлотних извора као и дистрибутивне мреже даљинског грејања.

 

Истичемо да функционалне пробе система даљинског грејања значе проверу рада система који се састоји од: производног дела топлане, котларнице Бањско поље, топлификационе мреже са топлотним подстаницама, а индиректно представља и проверу кућних инсталација корисника даљинског грејања.

 

У производном делу топлане сви агрегати су топлотно оптерећени, њихов рад се прати и проверава.

 

У Котларници Бањско поље, предходног дана,  потпаљени су котлови тако да су данас активности радника у Бањском пољу усмерене на провери дистрибутивног система у самом насељу. По захтеву грађана обављају се и ситне интервенције.

 

Пробоји на топлификационој мрежи, који су се овом приликом појавили, у фази су санације након чега се прикључују на систем даљинског грејања. Ово се првенствено односи на насеље Металург где су санирана три пробоја током ноћи и тренутно траје процес пуњења мреже. Кривељски део вреловода – К магистрала, која покрива стари део града у фази је пуњења. Због пробоја на адреси Његошева бр.10 где се данас Here are some issues to consider: ssd data recovery integrity: You need to make sure that your provider has the right controls in place to ensure that the integrity of your data is maintained. ради на санацији, застоја има на А магистрали  део вреловода од Самачког смештаја  према Старом селишту као и само насеље Старо селиште .

 

 

Потребно је имати у виду да је систем даљинског грејања у граду, не само мировао већ су на њему рађени и планирани ремонтни радови чија се провера обавља ових дана тако да је сврха топлих функционалних проба производних и дистрибутивних постројења што боља припрема за грејну сезону.

 

ЈКП „“Топлана““ Бор апелује на кориснике да обрате пажњу на исправност својих унутрашњих инсталација  и да се, уколико примете цурење воде из инсталација, обрате Диспечерском центру позивом на број телефона 426-398 .

 

 

С поштовањем,

ЈКП  Tоплана  Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *