24.03.2015 – ЈКП Топлана Бор »» стање система

Систем даљинског грејања је функционалан, испорука топлотне енергије у граду одвија се без већих проблема. ЈКП “Топлна“ Бор уредно испоручује топлотну енергију, радници РЈ “Топлификација“ су на терену и отклањају недостатке по пријавама. Котларнива Бањско поље је у редовном режиму рада, што значи да ради без застоја. Могуће интервенције се отклањају по пријавама грађана.

 

У слушају рекламације, корисницима је доступан телефон диспечерске службе 426 -398 а своје писане примедбе могу предати на шалтеру који се налази у објекту РЈ“Топлификација“ у улици Ђ.Андејевића Куна бр.12.

 

У сектору дистрибуције топлотне енергије – РЈ “Топлификација“, данас у току дана радници топлане  радиће на адреси:

–          3.Октобар бр.36 – интервенција у топлотној  податаници

–          Генерала Павла Илића бр.10 – интервенција на топлификационој мрежи

–          3.Октобар бр.41 – ремонт пумпе

 

Део активности, радника топлане, обухвата и решавање проблема корисника даљинског грејања који се састоје од послова на замени вентила, озрачних славина, цурења грејних тела (радијатора), замени вертикала, решавање проблема цурења водомера и испоруке топле потрошне воде као и проверу квалитета грејања по захтевима корисника.

 

Топлотна енергија за грејање и припрему топле потрошне воде у насељу НГЦ испоручије се у уредно и без рекламација од стране корисника.

 

Позиве диспечерском центру, од јутрос, упитио је мали број корисника шти значи да је грејање у граду уредно и задовољавајуће.

 

 

 

С поштовањем,

ЈКП  Tоплана  Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *