23.09.2014. Активности ЈКП “Топлана“ Бор

У производном делу радници топлане своје активности усмерили су на монтажи чеоног озида и изолацији ВК2 (вреловодног котла) као и наставку хладних проба система. Тренутно на залихама има око 3000 т угља при чему се наставља допрема уговорених количина по планираној динамици.

У сектору дистрибуције топлотне енергије (РЈ “Топлификација“) настављају се радови на санацијама вреловодних шахти, проверама вреловодних вентила у шахтама,  хем.испирање и монтажа измењивача, монтажи циркулационих пумпи као и пумпи за топлу потрошну воду, монтажи прекидних вентила и озрачних славина на регистрима.

 

У петак 19.09.2014 год. радници топлане очитавали су и стање на водомерима за топлу потрошну воду, у насељу НГЦ, за месец септембар текуће године.

 

Део активности обухватио је и решавање проблема корисника даљинског грејања које су се састојале од послова на замени вентила, озрачних славина, цурења грејних тела (радијатора), замени вертикала, решавање проблема цурења водомера и испоруке топле потрошне воде. У котларници Бањско поље настављено је пуњење система (ТП – топлотних подстаница) као и рад на ветилима.

 

Од 16.09.2014. до 1.5.2015 год. топлана престаје са пријемом захтева за искључење корисника са система даљинског грејања.

 

 

С поштовањем

ЈКП Топлана Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *