2.10.2014. Активности ЈКП “Топлана“ Бор

Завршене хладне пробе на секундарном делу система даљинског грејања

 У производном делу активности радника топлане усмерене су првенствено на контроли и проби погонског система за наугљавање котлова. Када су залихе угља у питању на депонији има око 4000т при чему се наставља допрема уговорених количина по планираној динамици.

 

У склопу припрема за предстојећу грејну сезону завршене су хладне пробе на секундарном делу док се настављају активности на примарном делу система даљинског грејања.

Хладне пробе иначе представљају уобичајну техничку активност пред сваку нову грејну сезону  које за циљ имају испитивање комплетног система даљинског грејања на непропустљивост, од производног дела преко дистрибутивног система до топлотних подстаница корисника грејања.

 

Део активности радници топлане усмерили су и на решавање проблема корисника даљинског грејања који се састоје од послова на замени вентила, озрачних славина, цурења грејних тела (радијатора), замени вертикала, прикључењу корисника као и решавању проблема цурења водомера и испоруке топле потрошне воде у Новом градском центру.

 

* Због искључења струје у пословној згради ЈП “Водовод“, обавештавају се корисници који рачуне за грејање плаћају на овом наплатном месту, да приликом плаћања понесу рачун ради евиденције наплате.

 

 

С поштовањем

ЈКП Топлана Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *