13.03.2015 – ЈКП Топлана Бор »» стање система

Испорука топлотне енергије у граду реализује се по плану рада и без проблема. Топлана уредно испоручује топлотну енергију, радници топлификације су на терену и отклањају недостатке по пријавама. Котларница Бањско поље је у редовном режиму рада, што значи без застоја, могуће интервенције се отклањају по пријавама корисника.

 

У сектору дистрибуције топлотне енергије данас у току дана радници топлане  радиће на адреси:

 

–          Бранислав Миленковић “Срђа“ – интервенција на санацији топловодне мреже

–          Брковић Црни бр.17 – интервенција на измењивачу

 

Осим мањих радова на санацији топлификационе мреже, по потреби, изводе се и радови на допуни мреже у топлотним подстаницама као и појединим деловима топлификационог система; санирају се цурења у прикључним шахтама; ради се и на провери вреловодних вентила у шахтама; демонтажи, испирању и монтажи измењивача у топлотним подстаницама; поправкама циркулационих пумпи након цурења и њихова монтажа;  затим монтажа прекидних вентила као и озрачних славина на регистрима.

 

Део активности обухвата и решавање проблема корисника даљинског грејања које се састоји од послова на замени вентила, озрачних славина, цурења грејних тела (радијатора), замени вертикала, решавању проблема цурења водомера и испоруке топле потрошне воде као и проверу квалитета грејања по захтевима корисника.

 

Топла потрошна водa у насељу Нови градски центар испоручује се у континуитету 24 сата

 

Појединачне рекламације корисници могу упутити на бр.тел. 426-398 (за кориснике који су без грејања као и пријава цурења воде из инсталација)

 

Приликом позива потребно је навести:

  • Име и презиме
  • Предмет рекламације
  • Улицу и број стана
  • Бр.телефона

 

 

С поштовањем,

ЈКП  Tоплана  Бор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *