JKP “Топлана“ Бор учесник на Сајму за запошљавање

У Бору је 19.04.2014 год., у доњој галерији установе Спортског центра Бор, одржан Сајам за запошљавање  који је окупио већи број послодаваца који ће упослити близу 250 радника различитих профила занимања.

 

Учешћем на Сајму за запошљавање Топлана Бор се представила у оквиру пројекта Јавних радова za 2013 god., на основу чега је потраживала десет НК радника, пет радника на браварским пословима као и пет радника на пословима варења, који би радили на одређено време до три месеца. Пријављено је преко 150 заинтересованих за ову врсту послова, од чега ће број одабраних радника зависити од конкурса на јавним радовима, који је расписала Национална службе за запошљавање.

 

Својим наступом Топлана Бор је искористила могућност за промоцију предузећа и подржала Сајам за запошљавање као један од савремених облика повезивања послодавца и кандидата за посао.

 

Прихватањем позива за учешће на Сајму запошљавања Топлана Бор  је и ове године потврдила успешну пословну сарадњу са Националном службом за запошљавање и најавила наставак међусобне сарадње.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *