У топлани почели ремонти и поправке за наредну грејну сезону

Бор, С.М. – Радници ЈКП Топлана у Бору завршили су током протекле ноћи радове на поправкама и реконструкцији дела топловодне мреже у улицама у старом делу града према болници и дирекцији некадашњег РТБ-а, а изменили су и вентиле у шахтама и поједине делове у подстаницама у Новом градскком центру и Четвртој месној заједници.

-Сопственим средствима изводимо радове како би, након пет година, добили квалитеније грејање у улицама Ђуре Ђаковића, Шистековој, Ђорђа Вајферта и Кестеновој. Суштина је у томе да траса вреловода више неће бити повезана преко кружног тока, што ће смањити број кварова. До сада је годишње у овом делу града четитри до пет пута долазило до пуцања цеви и прекида у грејању већег броја потрошача. Ради се брзо и ефикасно, током целог дана и ноћи, како би што мање сматали учесницима у саобраћају, каже директор Топлане, Милутин Симић.

И још једна важна информација: предлози да грејање почне пре 15. октобра неће бити прихваћени, тако да све остаје по старом, јер, како је процењено на недавном састанку Управног одбора Удружења топлана Србије у Зрењанину, за то нема ваљаних објашњења, нити посебне потребе.

https://www.solarismediabor.rs/bor-u-toplani-poceli-remonti-i-popravke-za-narednu-grejnu-sezonu/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *