26.02.2013. Стабилан рад система за даљинско грејање

ЈКП Топлана БорСистем даљинског грејања у потпуности је функционалан, испорука топлотне енергије у граду одвија се без већих проблема.

 

ЈКП „“Топлана““ Бор уредно испоручије топлотну енергију, радници Топлификације су на терену и отклањају недостатке по пријавама. Котларница Б.Поље је у редовном режиму рада, што значи да ради без застоја. Могуће интервенције се отклањају по пријавама грађана.

 

ЈКП „“Топлана““ Бор, наставља да испоручује топлотну енергију без прекида, што значи 24 сата, при чему се режим рада испоруке топлотне енергије, усклађује се са спољном температуром.

 

Са оваквим режимом рада, који се примењује од почетка грејне сезоне, наставиће online roulette „Arial“,“sans-serif“; mso-ansi-language: SR-CYR;“ lang=“SR-CYR“>се и у наредном периоду. На тај начин, корисницима ће бити осигурано уредно и квалитетно грејање а систем даљинског грејања биће заштићен.

 

Преко 11.000 станова које JKP „“Топлана„“ Бор греје, снадбевају се довољном количином топлотне енергије да би били топли, за евентуалне рекламације, грађанима је доступан телефон диспечерске службе 426-398 а своје писане примедбе могу предати на шалтеру који се налази у објекту РЈ Топлификације у улици Ђ.А.Куна бр.12 сваког радног дана од 7 до 15 сати.

 

Информације о стању система даљинског грејања можете пратити и преко http://www.facebook.com/pages/ЈКП-Топлана-Бор/580945348589071 као и тwиттер налога http://twitter.com/ToplanaBor

 

 

 С пoштoвaњeм

JKП Toплaнa Бoр

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *