Loading...
У Топлани у току ремонт постројења
Loading...

БОР- Љиљана Ђорђевић – Након завршетка грејне сезоне у „Топлани“ у Бору почео је ремонт, постројења и пратеће опреме. У току је санација котлова, а стигао је нови измењивач топлоте.

 

Стигао нам је нови измењивач топлоте од 27 мегавати, а прошле године смо уградили још један од 58 мегавати. То је и те како значајно за квалитет грејања„, рекао је Драган Величковић, директор „Топлане“.

 

У склопу целокупног ремонта радници санирају подстанице и отклањају кварове који су били учестали на топловодној мрежи током претходне сезоне.

 

Борској „Топлани“ посебан проблем представља и одлив квалификованих радника.

„Наши радници одлазе у компаније које више плаћају, зато смо приморани да обезбеђујемо радну снагу са стране„, додао је Величковић.

 

Уз најављено стабилно снабдевање угљем и правовремени завршетак ремонта, у „Топлани“ у Бору, током предстојеће грејне сезоне не очекују веће проблеме у снабдевању града топлотном енергијом. https://youtu.be/0RxpCg7nVd4

 

Радио телевизија Бор (РТВ Бор)

product-key-for-Windows-8-Professional Windows-8.1-Enterprise-key-original buy-genuine-Windows-8.1-Standard-key Office-Professional-Plus-2013-license-key Windows-8-Professional-serial-key Office-Professional-Plus-2013-64-bit-cd-key key-Windows-Server-2008 windows-7-ultimate-key-serial Office-2010-key-oem Office-Professional-Plus-2013-key-cheap activation-of-windows-server-2012 windows-server-2012-r2-installation changing-the-product-key-in-server-2012 change-product-key-in-windows windows-server-2012